In deze vervolgcursus wordt het denken behandeld. Wat is een gedachte eigenlijk? Hebben we controle over onze gedachten? Waar komen gedachten vandaan en waar worden ze door gekleurd?

Yogi Bhajan heeft ons een praktische handleiding gegeven over hoe we met onze ‘Mind’ om kunnen gaan. 
Hij verdeelt de Mind in 81 facetten, 
9 aspecten en 27 projecties. Hij legt uit hoe we ons van al deze kwaliteiten bewust kunnen worden, er plezier aan kunnen beleven en hoe we onze Mind kunnen trainen om een spiritueel leven te leiden. Hij noemt onze Mind een cadeau dat we hebben gekregen om ons weer ‘thuis’ te brengen wanneer we de weg kwijt zijn.

In het eerste weekend worden er studiegroepen gevormd. Deze studiegroepen komen in de weken tussen de weekends bij elkaar om bepaalde delen van de lesstof te behandelen en ervaringen uit te wisselen. 
De studiegroepen blijven actief in de maanden die tussen de modules liggen. De cursus wordt afgesloten met een schriftelijke test die thuis gemaakt kan worden en voor een bepaalde datum moet worden ingestuurd. Daarna wordt het KRI Level 2 certificaat voor Mind & Meditation toegestuurd.
 Wanneer je in het verleden al aan een cursus van Mind & Meditation hebt meegedaan en je wilt de module nog eens doen kun je aan de cursus meedoen voor de helft van het cursusgeld. Neem hierover contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Data: nog niet bekend.
Docent: De cursus wordt in het Nederlands gegeven door Christine Michon (Hariang Kaur).
Kosten: €895. De prijs is inclusief het cursusmateriaal (boeken en video’s) en maaltijden.