De opleiders verbonden aan de KRI Opleiding tot Kundalini yogaleraar bij 3HO Nederland geven al decennia les in binnen- en buitenland. Ze zijn allen KRI Level 1 & Level 2 Teacher Trainers. Ze zijn Nederlandstalig, al wonen de meesten niet meer in Nederland. Daarnaast worden er voor sommige onderdelen gastdocenten uitgenodigd.

Het team

  • Christine Michon (Hariang Kaur)
  • Satya Singh
  • Karta Purkh Singh

Christine Michon (Hariang Kaur)

Ze geeft dagelijks les en is de Lead Trainer van de Kundalini yogalerarenopleidingen KRI Level 1, Level 2 en Level 3 in Enschede. Ook is zij als gecertificeerd leraar verbonden aan de 3HO Women Conscious Pregnancy Yoga lerarenopleiding. Ze heeft kunstopleidingen gevolgd aan de AKI in Enschede en de Rijksuniversiteit in Warschau, Polen. Daarna heeft ze de Hatha yogalerarenopleiding gevolgd bij Wiet Hardy en bij Saswitha, en daaropvolgend de KRIKundalini yogalerarenopleiding in Amsterdam bij Guru Jagat Singh en bij Yogi Bhajan in New Mexico. Christine Michon heeft de opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie gevolgd bij Centrum Boswijk.

Christine Michon is gecertificeerd Hatha yogadocent, KRI Level 1, Level 2 en Level 3 Kundalini yogadocent, en KRI zwangerschapsyogadocent. Ze is de auteur van ‘Veel soeps – 100 heerlijke vegetarische soepen’; ‘Groen & gezond’, een boek over yoga in combinatie met een Ayurvedisch reinigend dieet; en het ‘GROOT yoga basisboek’. Verder is ze de vertaler/bewerker van het standaardwerk ‘Kundalini yoga werkboek’.

Satya Singh

Satya Singh is geboren in Haarlem, maar woont al geruime tijd in Hamburg.
 Hij studeerde sociologie in Amsterdam. Sinds 1974 leerling van Yogi Bhajan. Satya Singh heeft een yogacentrum in Hamburg en geeft les in binnen- en buitenland. Hij is KRI Level 1, Level 2 en Level 3 Teacher Trainer. Hij is het hoofd van de Duitse 3HO Kundalini yoga lerarenorganisatie. Hij heeft meerdere boeken en muziek CD’s op zijn naam staan.

Karta Purkh Singh

Karta Purkh Singh is een gecertificeerd KRI Level 1 en 2 leraar en heeft 25 jaar ervaring in het lesgeven. Hij maakte kennis met Kundalini yoga toen hij op de universiteit zat. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van asana’s, anatomie en Kundalini yogatechnieken. Hij is de CEO van de Kundalini yoga lerarenorganisatie (3HO) in Duitsland. Hij woont met vrouw en dochter in Hamburg.

 

Erkenning

Christine Michon danwel 3HO Nederland is: