De opleiders verbonden aan de KRI Opleiding tot Kundalini yogaleraar bij 3HO Nederland geven al decennia les in binnen- en buitenland. Ze zijn allen KRI Level 1 & Level 2 Teacher Trainers.

Het team

  • Hariang Kaur (Christine Michon)
  • Atma Singh
  • Karta Purkh Singh
Hariang Kaur

Ze geeft dagelijks les en is de Lead Trainer van de Kundalini yogalerarenopleidingen KRI Level 1, Level 2 en Level 3 in Enschede. Ze is een Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP). Ook is zij als gecertificeerd leraar verbonden aan de 3HO Women Conscious Pregnancy Yoga lerarenopleiding.

Ze heeft kunstopleidingen gevolgd aan de AKI in Enschede en de Rijksuniversiteit in Warschau, Polen. Daarna heeft ze de Hatha yogalerarenopleiding gevolgd bij Wiet Hardy en bij Saswitha, en daaropvolgend de KRI Kundalini yogalerarenopleiding in Amsterdam bij Guru Jagat Singh en bij Yogi Bhajan in New Mexico. Christine Michon heeft de opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie gevolgd bij Centrum Boswijk.

Christine Michon is gecertificeerd Hatha yogadocent, KRI Level 1, Level 2 en Level 3 Kundalini yogadocent, en KRI zwangerschapsyogadocent. Ze is een Yoga Alliance Experienced Yoga Teacher (E-RYT 500) en Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP). Ze is de auteur van ‘Veel soeps – 100 heerlijke vegetarische soepen’; ‘Groen & gezond’, een boek over yoga in combinatie met een Ayurvedisch reinigend dieet; en het ‘GROOT yoga basisboek’. Verder is ze de vertaler/bewerker van het standaardwerk ‘Kundalini yoga werkboek’.

Atma Singh Harazim

Atma Singh Harazim is een KRI Level 1 en 2 teacher trainer. Verder is Atma Singh:
• Hatha Yoga Teacher (BDY/ EYU)
• Karam Kriya Consultant (Karam Kriya School)
• In Training for KRI Level 1 Leadtrainer

Hij is de directeur van het Adi Shakti-Center for Yoga & Self Healing en het Kriya Institute for Numerology in Göttingen. Hij woont met zijn vrouw en 2 dochters in Göttingen, Duitsland. Atma Singh geeft in het Engels les.

Karta Purkh Singh
Karta Purkh Singh is een gecertificeerd KRI Level 1 en 2 leraar en heeft 25 jaar ervaring in het lesgeven. Hij maakte kennis met Kundalini yoga toen hij op de universiteit zat. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van asana’s, anatomie en Kundalini yogatechnieken. Hij is de CEO van de Kundalini yoga lerarenorganisatie (3HO) in Duitsland. Hij woont met vrouw en dochter in Hamburg.

Erkenning

Hariang Kaur (Christine Michon) danwel 3HO Nederland is: