Deze vervolgcursus helpt je om op een nieuwe, frisse manier te kijken naar wat relaties zijn, hoe je ze beleeft en hoe je ze kunt verbeteren. Je leert blokkades op te ruimen en dat maakt dat je vanuit je oorspronkelijke kern (weer) verbinding en warmte kunt gaan voelen voor jezelf, de mensen om je heen en je omgeving.

Deze cursus maakt deel uit van de KRI Level 2 vervolgopleiding voor yogaleraren, gegeven door Atma Singh Harazim en Hariang Kaur. De cursus Authentic Relationships duurt zes dagen, verdeeld over twee weekends.

Tijdens de cursus worden de volgende aspecten van een relatie belicht:

  • The Experience of Authentic Relationships
  • The Experience of the Infinite Game of life
  • The Law of Polarity in Relationships
  • Living as your Authentic Self
  • Divine Delight and the Play of Masculine and Feminine
  • Legacy and Lineage: Passing on Grace and Consciousness

Data: nog niet bekend.
Docent: De cursus wordt in het Nederlands gegeven door Christine Michon (Hariang Kaur).
Kosten: €895. De prijs is inclusief het cursusmateriaal (boeken en video’s) en maaltijden.

In het eerste weekend worden er studiegroepen gevormd. Deze studiegroepen komen in de weken tussen de weekends bij elkaar om bepaalde delen van de lesstof te behandelen en ervaringen uit te wisselen. De studiegroepen blijven actief in de maanden die tussen de modules liggen. De cursus wordt afgesloten met een schriftelijke test die thuis gemaakt kan worden en voor een bepaalde datum moet worden ingestuurd. Daarna wordt het KRI Level 2 certificaat voor Authentic Relationships toegestuurd.

Wanneer je in het verleden al aan een cursus Authentic Relationships hebt meegedaan en je wilt de module nog eens doen kun je aan de cursus meedoen voor de helft van het cursusgeld. Neem hierover contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..