Na KRI Level 1 wordt de opleiding vervolgd met Level 2, dat uit vijf modules bestaat en opleidt tot KRI Kundalini Yoga Practitioner. KRI Level 2 wordt in 5 jaar gegeven. Er wordt één Level 2 module per jaar gegeven, ieder in twee weekends. Level 2 wordt in het Nederlands gegeven door Hariang Kaur en in het Engels door gastdocenten.

De modules van KRI Level 2:

De vijf cursussen van KRI Level 2 worden in 5 jaar tijd in het yogacentrum van 3HO Nederland gegeven (ieder jaar één cursus). In het eerste weekend worden er studiegroepen gevormd. Deze studiegroepen komen in de weken tussen de weekends via Zoom bij elkaar om bepaalde delen van de lesstof te behandelen en ervaringen uit te wisselen. 
De studiegroepen blijven actief in de maanden die tussen de cursussen liggen. Elke cursus wordt afgesloten met een schriftelijke test die thuis gemaakt kan worden en voor een bepaalde datum moet worden ingestuurd. Daarna wordt het KRI Level 2 certificaat voor de cursus toegestuurd.


Als je in het verleden al aan een cursus van Level 2 hebt meegedaan en je wilt de module nog eens doen (bv. om een officieel KRI certificaat te verkrijgen) kun je aan de cursus meedoen voor de helft van het cursusgeld.

Met een KRI Level 2 diploma kom je ook in aanmerking voor certificering als Yoga Alliance Registered Yoga Teacher (RYT-500).

De eerstvolgende module die wordt gegeven is Conscious Communication, welke begint op 4 oktober 2024.