Een intensieve meditatiecursus die geschikt is voor iedereen die zich in meditatie wil verdiepen. De meditatiecursus maakt deel uit van een serie van drie meditatieweekends, The Three Journeys. Voor KRI-gecertificeerde yogaleraren is deze cursus onderdeel van KRI Level 3. De cursus wordt gegeven door Christine Michon (Hariang Kaur) en gastdocenten.

The Crystallized Self gaat over de weerstanden waar je tegenaan loopt wanneer je wilt gaan mediteren. Dat is bijvoorbeeld je ongemakkelijk voelen of verveeld, geïrriteerd of gefrustreerd. Je wilt rustig zitten en dicht bij jezelf zijn, maar onze gedachten en emoties leiden ons weg van onszelf. Zowel beginners als mensen die dagelijks mediteren komen deze weerstanden tegen. Hoe gaan we hier mee om? Deze eerste reis, The Crystallized Self, helpt ons om een een getuige te worden van onze gedachten en gevoelens. We kunnen er vanaf een afstandje naar kijken, we houden op met ons er mee te identificeren. We laten de gedachten die onze Mind produceert los, in plaats van ons er door mee te laten slepen of er op te reageren.

Tijdens dit weekend doen we meditaties met speciale ademhalingspatronen en mantra’s 
die ons het stiltepunt in onszelf laten ontdekken. Dit stiltepunt, dat door Yogi Bhajan The Crystallized Self genoemd wordt, maakt dat we volledig open zijn naar de wereld toe en tegelijkertijd stabiel en rustig binnenin onszelf.

Data: 9-10 oktober 2021
Tijd: 10.00 uur ontvangst op zaterdag, afloop om 17.00 uur op zondag
Docenten: Christine Michon (Hariang Kaur)

Locatie: 3HO Nederland, Enschede
Kosten: €195, inclusief vegetarische lunches. Het cursusboek The Crystallized Self kost €48.


Geef je op voor The Crystallized Self

Alleen letters zijn toegestaan.
Alleen letters zijn toegestaan.
Vul een geldig email-adres in.
Invalid Input