Tijdens dit weekend wordt uitgelegd wat de basis van Kundalini yoga is. Je leert waar een kriya (serie oefeningen) uit bestaat. Hoe oefen je en hoe pas je de oefeningen toe zodat ze voor jou werken, de oefeningen zijn er voor jou en niet omgekeerd. We gaan meditaties met en zonder mantra’s doen. Hoe is het om stil te zijn en je drukke denken tot rust te brengen? Je leert Shunyia, het stiltepunt, kennen.

Zondagmorgen vroeg beginnen we met de Sadhana (yoga en meditatie). Na de Sadhana ontbijten we samen en gaan we naar buiten de natuur in om een breath walk (loopmeditatie), te doen.

Deze cursus is ook het eerste weekend van de KRI Level 1 Kundalini yogalerarenopleiding. Als je nog twijfelde of je aan de opleiding wil meedoen is dit een goede introductie. Als je na dit weekend door wilt gaan met de opleiding kan dat.

Data: zaterdag 25 en zondag 26 september 2021
Tijd: zaterdag 10.30-17.30 uur. Ontvangst met Yogi Tea en krentenbrood om 10.00 uur. Zondag 09.30-16.30 uur. Zondagmorgen is er de gelegenheid om aan de Sadhana mee te doen van 05.30-08.00 uur. 
Docent: Hariang Kaur Michon

Locatie: 3HO Nederland, Enschede
Kosten: €150, inclusief de lunches en het ontbijt op zondag. Overnachting niet inbegrepen.


Geef je op voor Basics of Kundalini yoga

Alleen letters zijn toegestaan.
Alleen letters zijn toegestaan.
Vul een geldig email-adres in.