Deze cursus leert je om Kundalini yoga oefeningen en meditaties beter uit te voeren en er het maximale uit te halen zonder te forceren. Bij Kundalini yoga oefeningen is het belangrijk dat de energie door alle energiekanalen van het lichaam stroomt, vooral door die langs de wervelkolom. Wanneer de rug de juiste houding heeft kan de energie van de onderste chakra’s naar de bovenste chakra’s doorstromen. Het hartchakra opent zich en je gaat leven vanuit je hart.

Karta Purkh Singh geeft in het Engels les. Zijn stijl van lesgeven is expressief en met veel humor. Als je eenmaal van hem les hebt gehad vergeet je de oefeningen die je geleerd hebt en de stof die hij heeft uitgelegd nooit meer.

Karta Purkh Singh is een gecertificeerd KRI Level 1 en 2 leraar en heeft 25 jaar ervaring in het lesgeven. Hij maakte kennis met Kundalini yoga toen hij op de universiteit zat. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van asana’s, anatomie en Kundalini yogatechnieken. Hij is de CEO van de Kundalini yoga lerarenorganisatie (3HO) in Duitsland. Hij woont met vrouw en dochter in Hamburg.

Data: 11-12 december 2021
Tijd: zaterdag 10.30-16.30 uur. Ontvangst met Yogi Tea en krentenbrood om 10.00 uur. Zondag 09.30-16.30 uur. Zondagmorgen is er de gelegenheid om aan de Sadhana mee te doen van 05.30-08.00 uur. 
Docent: Karta Purkh Singh

Locatie: 3HO Nederland, Enschede
Kosten: €195, inclusief de lunches en het ontbijt op zondag. Overnachting niet inbegrepen.


Geef je op voor Divine Alignment

Alleen letters zijn toegestaan.
Alleen letters zijn toegestaan.
Vul een geldig email-adres in.