Kundalini yoga Verdiepingscursus

Shakti Power: in contact met jouw vrouwelijke kracht

Vrouwelijke energie is scheppend, onverslaanbaar en één met het oneindige.

De vrouw wordt in Kundalini yoga gezien als de Adi Shakti, de belichaming van scheppingskracht en creativiteit. Tijdens dit weekend leren we over The Yogini Way of Life.

In het leven van een yogini zijn Dharma, Artha en Kama in evenwicht.

  • Kama: de plezierige dingen in het leven, de sensualiteit in de liefde en in de relatie.
  • Artha: op een eerlijke manier je brood verdienen en een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap waar je deel van uitmaakt.
  • 
Dharma: het spirituele pad.

Tijdens het weekend doen we oefeningen, meditaties en een helende massage die ons in contact brengen met onze vrouwelijke oerkracht. We leren ons denken tot rust te brengen en hoe in korte tijd te ontspannen met oefeningen en powernaps. Voeding krijgt ook aandacht.

  

Data: zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023

Docent: Hariang Kaur (Christine Michon), Yoga Alliance E-RYT 500 en Yoga Alliance Continuing Education Provider.

Locatie: 3HO Nederland in Enschede. Het yogacentrum is op vijf minuten loopafstand van het treinstation en er is volop parkeergelegenheid nabij. De yogaruimte heeft klimaatbeheersing en luchtfiltratie. Yogamatten, kussens, bankjes, en dekens zijn aanwezig.

Kosten: €295, inclusief vegetarische maaltijden. Warme lunch op zaterdag, ontbijt en warme lunch op zondag. Diner en overnachting zijn niet inbegrepen. Er zijn tientallen betaalbare restaurants dichtbij, en meerdere hotels en B&B’s.

Erkenning: Aan het eind van het weekend ontvang je een certificaat van deelname van 3HO Nederland. Als je lid bent van Yoga Alliance geldt dit weekend voor 12 contacturen Continuing Education. 

 

Tijdschema van het cursusweekend

Op zaterdag is er ontvangst met Yogi Tea om 10.00 uur. De les begint om 10.30 uur. Om 13.30 hebben we een vegetarische warme lunch. Van 14.45 uur tot 17.30 uur gaan we door met de les.

Op zondag is er een Sadhana (yoga en meditatie) van 05.30 uur tot 08.00 uur. Vanaf 08.00 uur hebben we ontbijt. De les begint om 10.00 uur. We gaan naar buiten voor een Breathwalk meditatie, in een mooi stadspark nabij. Om 13.00 gebruiken we een warme lunch. Om 14.15 uur gaan we door met de les. We sluiten het weekend af om 16.30 uur.

 

Kundalini yoga Verdiepingscursussen

Dit weekend is onderdeel van een serie van 9 Kundalini yoga Verdiepingscursussen die worden gegeven in het najaar van 2022 en het voorjaar van 2023. Je kunt je voor één cursus opgeven, maar het is ook mogelijk om je op te geven voor 3 cursussen naar keuze. Dan betaal je €750, dat is een korting van €135.

Je krijgt dan ook 12 maanden toegang tot de online Verdiepingscursus op Dharamsaal. Deze ondersteunende cursus bestaat uit 24 lessen van een uur gegeven door Hariang Kaur (ter waarde van €144). De lessen kun je bekijken wanneer je wilt, zo vaak je wilt.

Als je lid bent van Yoga Alliance gelden de 3 weekends voor 36 contacturen Continuing Educationwaarmee je in één keer voldaan hebt aan de bijscholingseisen die Yoga Alliance aan leden stelt per 3 jaar.

>> Als je je wilt opgeven voor 3 cursussen, gebruik dan het formulier op de pagina van de Verdiepingscussen om de korting te ontvangen.

  


Geef je op voor ‘Shakti Power’

Alleen letters zijn toegestaan.
Alleen letters zijn toegestaan.
Vul een geldig email-adres in.