Kundalini yoga Verdiepingscursus

Maaltijden tijdens de cursusweekends

 

Op zaterdag eten we samen lunch van 13.30 tot 14.45 uur. Hariang Kaur maakt een maaltijdsoep uit haar boek “Veel soeps - 100 vegetarische soepen”. De soep wordt geserveerd met vers Kasseler zuurdesem rogge/tarwebrood uit Duitsland, belegd met zelfgemaakte pesto, tapenade of hummous.

Op zondagochtend is er ontbijt van 08.00 uur tot 09.30 uur. Boerenyogurt, granola, vers fruit, en Twentse krentenwegge met roomboter.

Op zondagmiddag eten we samen lunch van 13.00 tot 14.15 uur. Onze Syrische cateraar maakt allerlei heerlijke Mediterraanse gerechten, zoals falafel, manakish za'atar, ful, tabbouleh, fattoush, kousa mahshi, baba ghanoush, riza smookah en hummous.

Onze maaltijden zijn lacto-vegetarisch, dus zonder vlees, vis en ei. Heb je een voedselallergie: geef dit van tevoren aan ons door, dan kunnen we er rekening mee houden.