Kundalini yoga Verdiepingscursus

Leer je energiebalans te herstellen met pranayama

In Kundalini yoga wordt gezegd dat we Pranees zijn, schepsels die van Prana leven, de levensenergie van het universum. Alle adem is één en overal in ons lichaam werkzaam, maar om ons te helpen begrijpen wat de adem doet in ons lichaam hebben de oude yogi’s de activiteiten van de adem ingedeeld in 5 Vayu’s (lucht en wind).


Tijdens het weekend gaan we Kundalini yoga oefeningen en pranayama’s doen om de 5 vayu’s in balans te brengen.

 

Data: zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023

Docent: Hariang Kaur (Christine Michon), Yoga Alliance E-RYT 500 en Yoga Alliance Continuing Education Provider.

Locatie: 3HO Nederland in Enschede. Het yogacentrum is op vijf minuten loopafstand van het treinstation en er is volop parkeergelegenheid nabij. De yogaruimte heeft klimaatbeheersing en luchtfiltratie. Yogamatten, kussens, bankjes, en dekens zijn aanwezig.

Kosten: €150, inclusief vegetarische maaltijden. Warme lunch op zaterdag, ontbijt en warme lunch op zondag. Diner en overnachting zijn niet inbegrepen. Er zijn tientallen betaalbare restaurants dichtbij, en meerdere hotels en B&B’s.

Erkenning: Als je lid bent van Yoga Alliance geldt dit weekend voor 12 contacturen Continuing Education. 

 

Tijdschema van het cursusweekend

Op zaterdag is er ontvangst met Yogi Tea om 10.00 uur. De les begint om 10.30 uur. Om 13.30 hebben we een vegetarische warme lunch. Van 14.45 uur tot 17.30 uur gaan we door met de les.

Op zondag is er een Sadhana (yoga en meditatie) van 05.30 uur tot 08.00 uur. Vanaf 08.00 uur hebben we ontbijt. De les begint om 10.00 uur. We gaan naar buiten voor een Breathwalk meditatie, in een mooi stadspark nabij. Om 13.00 gebruiken we een warme lunch. Om 14.15 uur gaan we door met de les. We sluiten het weekend af om 16.30 uur.

   


Geef je op voor ‘Leer je energiebalans te herstellen’

Alleen letters zijn toegestaan.
Alleen letters zijn toegestaan.
Vul een geldig email-adres in.