3HO Nederland

Cursussen

zaterdag 14 december 2019

Vrouwen en Stress

Tijdens deze workshop ervaren we Kundalini yoga-oefeningen, meditaties, diep werkende ontspanningsoefeningen en een yogische massage om stress los te laten. Het boek So Stressed van de Amerikaanse gynaecologen Stephanie MacClennan en Beth Hamilton is een inspiratiebron geweest voor deze workshop. De auteurs schrijven dat de gevolgen van stress extremer zijn bij vrouwen dan bij mannen. Ze beschrijven 4 types stress en geven praktische tips voor elk type om het stressniveau zo laag mogelijk te houden.

Lees verder...

Zondag 9 februari t/m 20 februari 2020

In het voetspoor van Guru Nanak

Ontdek het land van de Guru’s tijdens deze spirituele reis door India! Elke dag oefenen we yoga en leren we over de Indiase tradities. We bezoeken Sultanpur Lodhi, waar Guru Nanak woonde. In Anandpur Sahib verblijven we in het huis van Yogi Bhajan. We reizen naar Dharamshala, waar de Dalai Lama woont. De meeste tijd zijn we in Amritsar, de stad van Guru Ram Das, waar we op meerdere momenten de Golden Temple zullen bezoeken.

Dit is de derde reis naar India die door 3HO Nederland georganiseerd wordt. Deze yatra (spirituele reis) staat in het teken van Guru Nanak: een bijzondere leraar, filosoof en hervormer. Dit jaar is het 550 jaar geleden dat hij werd geboren. Tijdens de reis vertellen we over hem, delen we zijn lessen en bezoeken we meerdere plekken waar hij is geweest.

Data: zondag 9 februari t/m donderdag 20 februari 2020 (voorjaarsvakantie)
Organisatoren: Hariang Kaur (Christine Michon) en Sumpuran Singh Michon
Kosten: Vanaf €1990. Inclusief viersterrenhotels, luxe vervoer in India, mobiel Internet, ontbijten, lunches en museumtickets.

Lees verder op de site van de reis

Lees verder...