3HO Nederland

Opleiding tot Kundalini yogaleraar

Al meer dan 20 jaar worden er yogaleraren opgeleid bij 3HO Nederland, het is de oudste Kundalini yoga opleiding van Nederland. Honderden leerlingen hebben de opleiding tot yogaleraar afgerond. We bieden de enige Nederlandstalige opleiding tot KRI Kundalini Yoga Instructor.

Zes bijeenkomsten vanaf 4 maart 2019

The 40 Day Challenge

Volg onder begeleiding het Groene Dieet, een Ayurvedisch vegetarisch dieet waarbij je veertig dagen lang alleen ‘groen’ eet.

Nog 5 plaatsen beschikbaar van 15.

Lees verder...

Zaterdag 27 april 2019

Ontdek je maanpunten

Voel je je emotioneel soms uit balans? De ene dag ben je krachtig en gaat alles wat je onderneemt goed, maar de volgende dag voel je je onzeker en durf je geen beslissingen te nemen. Je bent dan niet gek of in de war maar onder de invloed van één van je 11 maancentra. Tijdens deze workshop worden oefeningen en meditaties gedaan voor elk van de 11 maancentra en leer je ze in balans te brengen.

Lees verder...

Zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019

Masterclass met Karta Purkh over mantra’s en Naad yoga

Naad yoga laat ons ervaren hoe geluid op ons lichaam en onze geest inwerkt. Karta Purkh Singh uit Hamburg verstaat de kunst om Naad en mantra’s voelbaar te maken. Hij is helder in zijn uitleg en zal veel van de mantra’s op gitaar begeleiden.

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

Geef je toch op, we mailen je als er een plaats beschikbaar komt.

Lees verder...

Ervaringen van onze cursisten

“In mijn werk als violist had ik enorme behoefte aan een rustpunt. Dat werd de wekelijkse Kundalini yoga-les. Yoga maakt me milder en rustiger. Fysiek werkt het geweldig op mijn nek, schouders, rug en hoofd.”

Marie-Thérèse Herman

image

“3HO Nederland is een centrum met veel deskundigheid en wijsheid. Geen zweverigheid, maar duidelijke uitleg en verklaring over de werking als dat nodig is. Ga het ervaren: je wordt er plezieriger en soepeler van, in je lichaam en in je geest.”

Martin Vloedgraven

image

“In 1999 ben ik yogales gaan volgen. Ik had een drukke baan en een gezin. Stress lag altijd op de loer. Tijdens de introductieles werd op de gong gespeeld. Ik was meteen verkocht. Al gauw merkte ik dat de wekelijkse lessen me rust brachten en dat ik beter sliep.”

Anky Jacobse

image

“Ik wilde iets voor mijzelf doen, zo ben ik bij de yoga terecht gekomen. De lessen voelden als thuis komen, alles viel op zijn plek. De combinatie van mantra’s zingen, oefeningen, mediteren en diepe ontspanning is zeer waardevol.”

Joop van Es

image

“Sinds mijn 13de jaar heb ik rugproblemen. Door yoga verbeterden mijn klachten: mijn houding werd beter en mijn rugspieren werden sterker, mijn ademhaling is verbeterd. Ik heb ook het gevoel dat ik meer weerstand heb en geestelijk sterker ben.”

Betty van Dormolen

image

“Toen ik 20 was adviseerde een arts me aan mijn scheve onderrug te werken. Ik begon yoga-oefeningen uit tijdschriften te doen. Het voelde als echt iets voor mij. Daarna heb ik een leraar gezocht en die in Enschede gevonden. 3HO Nederland is een mooie ruimte om yoga te doen vanwege het zachte licht en de prettige energie.”

Dina Rimareva

image

“Bij 3HO Nederland is er een sfeer die het mogelijk maakt dat je jezelf kunt zijn. Al gauw na de eerste lessen kwam ik tot de ontdekking dat mijn zoektocht tot een einde kwam. Kundalini yoga helpt mij van iedere dag een bewust geleefde dag te maken.”

Wilma Vreeling

image