3HO Nederland

Uit onze nieuwsbrief

Bekijk per categorie: Artikelen, Kundalini yoga, Recepten

Ontvang elke maand onze gratis nieuwsbrief

3HO Nederland geeft elke maand een nieuwsbrief uit, Wijsheid ervaren. Daarin staan gezondheidstips, recepten en Kundalini yoga oefeningen.

29 May 2018 in Kundalini yoga

Oefeningen voor beginners

Dit is een serie oefeningen om de longen optimaal te leren gebruiken. De oefeningen verbeteren de werking van het middenrif en versterken het navelcentrum. Het is een prettige serie om te doen na een drukke werkdag. Je kunt heerlijk ontspannen na het oefenen en de zorgen van de dag achter je laten.

Deze meditatie kun je ook nalezen in Groot yoga basisboek

Lees verder...

15 Feb 2018 in Kundalini yoga

Sitali pranayama

Deze meditatie is bekend onder de naam Antar Naad. Bij deze meditatie verwijst ‘Antar’ naar je innerlijke bewustzijn. ‘Naad’ betekent ‘de essentie van alle geluid’. Deze speciale mantra laat je innerlijk tot rust komen en in een toestand van harmonie.

Deze meditatie kun je ook nalezen in Groot yoga basisboek

Lees verder...

07 Dec 2017 in Kundalini yoga

Oefening voor als je teveel aan je hoofd hebt

Deze kriya laat je zweten als je hem goed doet. Je kunt er ook een gloeiend gevoel van in je wangen krijgen. De oefentijd kan langzaam worden opgebouwd tot zeven en een halve minuut voor beide kanten. Van deze kriya wordt gezegd dat hij de werking van de hypofyse stimuleert, overmatige seksuele energie reguleert en een verhoogde weerstand tegen ziekte geeft. Hij is een test voor de kracht van het zenuwstelsel en versterkt het magnetisch veld.

Deze kriya kun je ook nalezen in Het Kundalini yoga werkboek

Lees verder...